Uitnodiging Algemene LedenVergadering Gebruikersvereniging PinkRoccade LG 2024

21 oktober 2024

Graag nodigen we jou (en je collega' s) uit voor de Algemene LedenVergadering van de Gebruikersvereniging PinkRoccade Local Government op donderdag 14 november 2024 in Arnhem. Waarom neem je deel? Niet alleen omdat je nieuwsgierig bent naar de verantwoording over 2023 en nieuwe plannen voor 2025. Juist ook om je collega's van andere leden te zien en te spreken. Ervaringen uitwisselen en samen optrekken in de uitdagingen van deze en komende tijd.

Het programma van de ALV hebben we hieronder weergegeven en we hebben het programma in drie delen opgedeeld (inclusief een korte pauze en natuurlijk de afsluiting door de voorzitter).

Programma

  • Eerste deel van de ALV
    We starten met het huishoudelijke deel van de ALV. Voor de agenda en de vergaderstukken verwijzen we naar de bijlagen bij deze uitnodiging. Je kunt de vergaderstukken daar downloaden.
  • Tweede deel van de ALV
    In dit tweede deel van de ALV geeft de directie van PinkRoccade inzicht in hun nieuwe strategie voor de komende 5 jaren. In 2023 en 2024 is een groot klantonderzoek geweest en zijn veel gesprekken gevoerd. Hieruit is de nieuwe strategie ontstaan.
  • Derde deel van de ALV
    Weet je het nog? Op de ALV in 2023 gaf professor Felienne Hermans een inleiding over AI. Zij nam ons op een aansprekende, heldere en begrijpelijke manier mee in de wereld van AI en ChatGPT. Er onstond een levendige discussie
    We sloten af door in de discussie ook de vraag te stellen of AI gebruikt kon worden in een onderzoek naar het verloop van aanbestedingen. Een vraag was of met hulp van AI (taalmodellen) een analyse gemaakt kon worden over het verloop van een aanbesteding, welke vragen er altijd gesteld worden en welke antwoorden erop kwamen. Ook de vraag of aanbestdeingen efficienter opgezet kunnen worden en daarmee het (inmiddels) gebruikelijke heen en weer mailen op dezelfde vragen wellicht kon worden voorkomen.
    Het antwoord daarop is Ja en daar willen we jullie graag in meenemen. Met GlobalNextTechnologies (een AI startup) zijn we de uitdaging aangegaan. De eerste resultaten laten we op de ALV zien en we hebben een kado voor al onze leden. Op de ALV nemen we je uitgebreid mee.

Zoals we bij het eerste deel al hebben aangegeven kun je de agenda en vergaderstuken downloaden. Ze staan als PDF bij deze uitnodiging.

Ingekomen stukken en vragen
Graag de documenten en vragen die aan de ALV voorgelegd moeten worden vóór woensdag 6 november 2024insturen naar secretariaat@gvprlg.nl

Datum, tijd en locatie van de bijeenkomst
De vergadering wordt live gehouden op donderdag 14 november 2024 we starten om 08.30 uur met de inloop (kofffie en thee). De vergadering start om 09.00 uur en rond 12.00 uur denken we af te sluiten.
Na de vergadering is er gelegenheid elkaar te ontmoeten en te netwerken tijdens de lunch.
De locatie is The Green Meeting Center, Nieuwe Stationstraat 10, 6811 KS Arnhem en ligt aan het Centraal Station.

Live of Livestream
De vergadering kun je live bijwonen of via de livestream. Wanneer jij je aameld voor de ALV kun aangeven op welke manier jij de ALV wilt bijwonen.

Auto of Openbaar vervoer
The Green Meeting Center ligt bij het Centraal Station Arnhem op 5 minuten loopafstand. Parkeren kun je in de parkeergarage Centraal dat eveneens bij het Centraal Station ligt op 5 minuten loopafstand. Voor deze parkeergarage stellen we uitrijkaarten beschikbaar. Dit kun je aangeven op het aanmeldformulier. Alle andere parkeergarages zijn op eigen kosten.

Meld je aan!
Meld je aan door in de mailing op de knop Aanmelden te drukken of door een email te sturen naar secretariaat@gvprlg.nl. We zien je graag op 14 november 2024 in Arnhem.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van de Gebruikersvereniging,

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.