TOZO maatregel door PinkRoccade en WerkSaam Westfriesland succesvol geimplementeerd !

19 april 2020

Het kabinet nam de noodmaatregel Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandige ondernemers (Tozo). In West-Friesland hebben PinkRoccade en WerkSaam Westfriesland succesvol samengewerkt om de TOZO-regeling te implementeren.

PinkRoccade heeft samen met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW), Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Centric en Wigo4it gewerkt aan de invulling van deze maatregel. Op dit moment is de definitieve maatregel van het Ministerie van SZW ingegaan en kunnen de aanvragen ingediend worden. Het ministerie heeft hard aan de definitieve Tozo regeling (AMvB) gewerkt. En tegelijkertijd werkt de VNG aan een landelijk Tozo aanvraagformulier. Deze zijn inmiddels gepubliceerd. We werken op dit moment de aanpassingen in CiVision Samenlevingszaken uit zodat we die tijdig kunnen implementeren. We ondersteunen het landelijke formulier binnen iParticipatie.

Gebruik je iParticipatie nog niet? Je hebt de mogelijkheid om dat op zeer korte termijn wel te doen. Zo kun je ook gebruikmaken van het Tozo formulier. De aanvraag gaat dan automatisch door naar CiVision Samenlevingszaken. Op dit moment staat in de acceptatieomgeving van alle iParticipatie klanten een kant-en-klaar Tozo aanvraagformulier. Het maakt de afhandeling van de Tozo aanvragen makkelijker en beheersbaar. Gebruik je iParticipatie momenteel niet voor de Tozo aanvraag? Geen probleem, PinkRoccade heeft aangegeven dit formulier ook voor jou gemeente beschikbaar is. Neem dan contact op met de Servicedesk of de accountmanager van je gemeente.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.