Terugblik Webinar Escrow

05 mei 2021

Webinar Escrow op 19 januari 2021 geeft informatie over nut en noodzaak van een goede regeling.

De webinar over Escrow op 19 januari 2021 is door velen bekeken. Niet alleen tijdens de "uitzending" zelf, ook nog later in het uitgestelde kijken.

In het webinar werd ingegaan op het nut en de noodzaak van gemeenten om zich goed voor te bereiden op verstoringen van continuïteit in de dienstverlening en voortgang van de primaire processen. De risico' s op verstoringen worden groter en het maatschappelijk belang om digitaal bereikbaar te zijn neemt evenredig toe. Daarnaast is continuïteit van informatievoorziening als water uit de kraan, het is er en het moet werken. Escrow is een middel om risico' s te minimaliseren. Tijdens het webinar is dit goed uit de verf gekomen.

Wanneer je vragen hebt, neem dan contact op met de accountmanager van PinkRoccade of stuur een mail naar secretariaat@gvprlg.nl. Dan zorgen wij ervoor dat je vraag bij de juiste persoon terechtkomt.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.