Regio-overleggen GV PRLG – Platform Publiekszaken (Voorjaar 2020)

25 maart 2020

Regio-overleggen GV PRLG – Platform Publiekszaken

In april en mei staan de regio-overleggen van het Platform Publiekszaken van de Gebruikersvereniging PinkRoccade weer op de rol. Helaas kunnen deze in fysieke vorm niet doorgaan (vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM om verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan), maar natuurlijk wel online, in de vorm van een interactief webinar.

De data voor het voorjaar zijn bekend:

  • 14 april           Regio 2 (Brabant West / Zeeland)
  • 21 april           Regio 6 (Overijssel / Flevoland / Gelderland West)
  • 23 april           Regio 7 (Groningen / Friesland / Drenthe)
  • 11 mei            Regio 3 (Zuid Holland / Zuid Hollandse Eilanden)
  • 12 mei            Regio 5 (Gelderland / Utrecht Oost)
  • 13 mei            Regio 4 (Noord Holland / Utrecht West)
  • 19 mei            Regio 1 (Limburg / Brabant Oost)

Aanmelden digitaal overleg:  De inschrijving is geopend

Blok het tijdstip van 13:00 - 15:00 uur in je agenda!
Want juist in deze situatie is het fijn om in regioverband ervaringen uit te wisselen toch?

Het programma blijft (bijna) hetzelfde
We zullen het alleen nog wat meer toespitsen op de huidige situatie. Waar lopen anderen tegenaan? Welke best practices zouden nu door anderen juist opgepakt moeten worden? Laten we van deze crisis een kans maken en elkaar inspireren! Ook in een online bijeenkomst kunnen we uitgebreid inzoomen op 3 innovatieve producten: iGeboorte+, iBijhouding en iBrondocumenten. Eerst zullen we het product demonstreren, daarna nemen we volop tijd voor vragen en feedback.

Doelgroep

Deze sessies zijn interessant voor de afdeling Burgerzaken: managers, (senior) medewerkers en applicatiebeheerders, adviseurs Dienstverlening en voor (beleids-) medewerkers ICT.

iGeboorte

iGeboorte+

Met iGeboorte+ ben je als gemeente klaar voor de nieuwe wetgeving en voorkom je fraude door een rechtstreekse bevestiging van de arts/verloskundige.

Lees meer

 

Budgetcontrol 3-2

iBijhouding

Deze module kan gebruikt worden door de backoffice medewerkers voor actualiseringen en correcties van de persoonslijsten.

Lees meer

 

iBrondocumenten

iBrondocumenten

iBrondocumenten maakt al je brondocumenten (die gebruikt worden voor opname van gegevens op de persoonslijst) digitaal toegankelijk. Hierdoor zijn ze makkelijk & snel toegankelijk voor iedereen die daartoe bevoegd is.

Lees meer

Helaas kan deze in fysieke vorm niet doorgaan (vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM) maar natuurlijk wel online. Via de mail geven we je een korte update.

Blok 23 april van 13.00 - 15.00 uur in je agenda
Want juist in deze situatie is het fijn om in regioverband ervaringen uit te wisselen toch? 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.