Platform Proces & Services

25 september 2018

Oproep voor deelname aan Platform Proces & Services. “Wie wil en gaat deelnemen aan de activiteiten van het Platform Proces & Services” en wie wil de rol vervullen van Voorzitter en van secretaris van het Platform?.

 

Instellen en bemensing Platform Proces & Services

 

We hebben sinds 1-1-2017 de structuur van de GV-platformen afgestemd op de Business Unit structuur van PinkRoccade om te bewerkstelligen dat de voorzitter van het platform van de GV en de directeur van de Business Unit van PinkRoccade samen verantwoordelijk zijn voor een professionele samenwerking en het behalen van resultaten.

Begin 2018 heeft PinkRoccade de Business Unit Proces & Services ingesteld en daardoor zijn er nu 6 BU’s. Het Bestuur van de GV heeft hierop besloten tot het instellen van het Platform Proces & Services.

 

  

 

Bemensing platform

Bij het invullen van de enquête in 2017 hebben de leden aangegeven  dat het belangrijk is dat de leden een significante inzet plegen voor de continuïteit van de GV en dat de resultaten van de GV mede afhankelijk zijn van de inzet van de leden.

Derhalve onze oproep:

“Wie wil en gaat deelnemen aan de activiteiten van het Platform Proces & Services” en wie wil de rol vervullen van Voorzitter en van secretaris van het Platform? De voorzitter van het platform is lid van het Bestuur van de GV.

 

Het platform gaat over de kwaliteit en continuïteit van alle huidige en toekomstige producten en diensten binnen de BU Proces & Services zoals:

  • iZaaksuite

  • Webnext

  • CZA

  • iDocumenten

  • Civision Makelaar Services

  • Postbehandeling

  • …..

Wij horen graag van jullie via e-mail, telefoon of anderszins.

 

 

Met vriendelijke groet,
Bestuur Gebruikersvereniging PinkRoccade Local Government

A.A.M.M Heijmans         A. Bannink

Voorzitter                       Secretaris

 

                                                                              

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.