Omschakelen: terug naar een normaal ritme na vakanties

28 september 2022

Beste Leden van onze vereniging, De zomer lijkt nu toch echt voorbij en de herfst is begonnen. Voor de meesten van jullie zal de vakantie erop zitten en is de vaste routine weer opgepakt.

Beste Leden van onze vereniging,

De zomer lijkt nu toch echt voorbij en de herfst is begonnen. Voor de meesten van jullie zal de vakantie erop zitten en is de vaste routine weer opgepakt. Ik hoop dat jullie nieuwe energie hebben opgedaan, de vakantie (nog) niet zijn vergeten en met plezier weer aan het werk zijn gegaan. 

Lees het hele bericht van onze voorzitter op de website.

Alle werkzaamheden zoals de begrotingsbehandelingen, nadenken over de plannen voor het volgende jaar zijn weer in volle gang. Er is in de komende maanden veel te doen.

Voor ons als bestuur van jullie vereniging is dat ook het geval. De ontwikkelingen op de diverse terreinen zijn volop aan de gang en vragen onze aandacht.

Voor de bestuurs- en verenigingswerkzaamheden kunnen we jullie inbreng goed gebruiken. Het zou dan ook mooi zijn wanneer een beetje van jullie energie ook naar de vereniging mag weglekken. Energie is duur, het wordt in de vereniging goed besteed.

Ook de voorbereidingen van de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 17 november a.s. zijn alweer gestart en het beloofd een interessante bijeenkomst te worden met als thema “Common Ground”. Tijdens de lunch kun je netwerken en de middag wordt verzorgd door PinkRoccade waarin zij de uitkomsten van de hackathon rond Common Ground zullen presenteren.

De locatie van de ALV is het Centraal Museum in Utrecht. Jullie ontvangen hiervoor een aparte uitnodiging met de nodige informatie. Zet de datum in je agenda en we ontmoeten jullie graag op de 17e november in Utrecht.

 

Arie van Eck, voorzitter

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.