Nieuwe afspraken rond wijzigingsbeheer marktsignalen Productgroep Belastingen.

05 mei 2021

Marktsignalen zijn een belangrijk gespreksonderwerp in de overleggen van de GV met PinkRoccade. Hieronder lees je meer nieuws rond de afhandeling van marktsignalen door de Productgroep Belastingen.

De Productgroep Belastingen, onderdeel van het Platform Ruimte en Omgeving, hebben nieuwe afspraken gemaakt rond het wijzigingsbeheer voor de marktsignalen (openstaande fouten en wensen). Vanaf het derde kwartaal in 2020 worden de marktsignalen besproken en beheerd in de productgroep Belastingen. In 2020 zijn er door het Platform Ruimte en Omgeving, de Productgroep Belastingen en PinkRoccade Business Unit Ruimte en Omgeving hernieuwde afspraken gemaakt hoe om te gaan met deze marktsignalen.

Een belangrijk onderdeel van de hernieuwde afspraken is dat voortaan de Productgroep de openstaande marktsignalen gaat prioriteren. Het proces daarvoor is zo ingericht dat de deelnemende gemeenten gezamenlijk iedere zes wekelijks de marktsignalen prioriteren en keuzes maken in welke marktsignalen ontwikkeld worden. Het proces wordt begeleid door de Product Owner en de Applicatiebeheerder Belastingen van PinkRoccade.

Met deze nieuwe werkwijze komen gemeenten verder in positie om hun digitale werkzaamheden in het belastingpakket beter vorm te geven.

Wanneer je ook interesse hebt om deel te nemen aan de productgroep Belastingen, stuur dan een mail naar het emailadres van het Platform Ruimte en Omgeving via platform.ro@gvprlg.nl

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.