Escrow is geen ver-van-mijn-bed show!

07 januari 2021

Escrow is geen ver-van-mijn-bed show. Wat is het dan wel?

Escrow is geen sexy onderwerp en ligt niet direct op ieders lippen wanneer gevraagd wordt wat de belangrijkste onderwerpen zijn waar iemand zich mee bezig houdt. En toch zou het een hoge prioriteit moeten hebben op de ICT agenda van iedere publieke organisatie.

Wanneer ICT stil komt te liggen lopen bedrijfsvoeringsprocessen vast. Pas dan wordt zeer merkbaar hoe sterk de organisatie leunt op digitaal ondersteunde informatie processen. De hack met ransomware bij de gemeente Hof van Twente is een recent voorbeeld van hoe fout het kan gaan en hoe belangrijk het is om partners te hebben die direct begrijpen dat continuïteit in dienstverlening een hoge prioriteit heeft. Met een goede escrow-regeling zorg je ervoor dat de organisatie altijd gebruik kan blijven maken van data en systemen.

Op dinsdag 19 januari 2021 organiseert PinkRoccade een webinar waar je alles hoort over het nut en de noodzaak van een escrow-regeling en wat daarbij komt kijken. Meld je aan via onderstaande link. Wanneer je onverhoopt verhinderd bent kun je altijd nog de opname van het webinar bekijken.

Aanmelden kan via:https://www.pinkroccadelocalgovernment.nl/agenda/webinars-en-e-learnings/webinar-escrow/

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.