Locatie en Thema voor de Algemene Leden Vergadering zijn bekend.

28 september 2022

Het was wel even zoeken naar een goede locatie. Het is ons gelukt! Op 17 november 2022 houden we de Algemene Leden Vergadering in Utrecht!

Het was wel even zoeken naar een goede locatie. Het leek of heel Nederland events aan het organiseren was om alle verloren tijd uit de covid periode in te halen. Voor oktober en november was er nauwelijks nog een geschikte locatie te vinden.

Toch is het gelukt. Onze ALV gaan we houden op 17 november 2022 in het Centraal Museum in Utrecht. Het museum is gevestigd in een voormalig middeleeuws klooster aan de Agnietenstraat 1, 3512 XA in Utrecht.

Het museum is prima te bereiken via het openbaar vervoer en de parkeergarage Vaartsche Rijn is op (10 minuten) loopafstand. Voor deze parkeergarage zijn uitrijkaarten beschikbaar, parkeren in andere parkeergarages zijn op eigen kosten.

Als thema van de ochtend is gekozen voor "Common Ground". Dit thema is belangrijk voor alle leden en het PBLQ heeft er een rapport over geschreven. Een mooi onderwerp om daar iemand op uit te nodigen die ons mee kan nemen in de laatste stand van zaken.

We beginnen om 09.00 uur met de inloop inclusief koffie en thee. Daarna starten we de ALV om 09.30 en rond 12.00 uur denken we af te sluiten.

Na 12.00 uur is er een lunch(buffet) met gelegenheid om te netwerken. Het middagdeel wordt verzorgd door PinkRoccade. Daarover volgt via hun eigen kanalen nog de nodige informatie.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.