30 jarig jubileum GV PRLG op 23 januari 2020

15 december 2019

30-jarig jubileum GV PRLG

 • Datum: donderdag 23 januari 2020
 • Tijd: van 10.00 tot 16.00 uur
 • Ontvangst vanaf 9.30 uur met koffie/thee
 • Locatie: Spoorwegmuseum, Maliebaanstation 16, 3581 XW Utrecht


Vier jij het 30-jarig jubileum samen met ons?

Op 23 januari is het 30 jaar geleden dat de GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government (GV PRLG) formeel is opgericht in Zwolle. Dit heuglijke feit, deze mooie mijlpaal willen wij vieren met alle personen die zich bij onze vereniging betrokken voelen. Wij denken onder andere aan:

 • Personen – voorheen – werkzaam binnen GV PRLG
  • Bestuur
  • Platformen
  • Productgroepen
  • Werkgroepen
 • Vertegenwoordigers van onze leden
 • Relaties van de GV
   

>> Aanmelden graag via het aanmeldingsformulier op onze website.

 

"Iedereen doet mee in de gemeente van de toekomst"

Als het gaat om het toepassen van Informatietechnologie is er in de 30 jaar dat we bestaan veel veranderd. Dat had en heeft ook veel impact voor onze leden. Het thema voor dit jubileum is dan ook: “Iedereen doet mee in de gemeente van de toekomst”.

Een thema dat de komende jaren prominent aandacht zal vragen omdat door technologische ontwikkelingen de rol en werkwijze van gemeentelijke organisaties zal veranderen en de dienstverlening aan alle inwoners zodanig moet zijn dat iedereen mee kan blijven doen.

 

Dagprogramma donderdag 23 januari
Wij zorgen voor boeiende sprekers en flink wat discussie! Maar misschien steek je nog wel het meeste op van jouw collega’s. Daarom is er flink wat tijd en ruimte gereserveerd om te netwerken in deze zeer bijzondere omgeving. En natuurlijk zorgen we dat het de inwendige mens aan niets ontbreekt.
 

09:30 uur Ontvangst met koffie/thee

10:00 uur Opening door dagvoorzitter Femke Rhouat

10:15 uur Terugblik op 30 jaar GV door Jos Heijmans [verleden]

10:45 uur Een cadeau voor een maatschappelijk doel [heden]

11:00 uur Keynote Menno Lanting [toekomst]

               “Disruptie in de overheid; Hoe ziet de overheid van de toekomst er uit?”

12:00 uur Netwerklunch

13:00 uur Presentatie over inclusiviteit door de VNG

14:00 uur Interactieve sessie over inclusiviteit in het licht van de toekomstige ontwikkelingen

15:00 uur Borrel en hapje eten

 

Deze dag nemen we ook afscheid van Ab van den Berg. Hij was in 1990 één van de oprichters van de GV PRLG en de laatste jaren onze ambtelijk secretaris. Hij stopt met zijn actieve werkzaamheden en ons 30-jarig jubileum is een mooie mijlpaal voor dit afscheid.

 

We ontvangen je graag bij het Spoorwegmuseum in Utrecht

Voor dit jubileum hebben we gekozen voor een prachtige locatie centraal in Nederland: het Spoorwegmuseum in Utrecht. Dit speelse museum heeft een grote collectie van historische treinen en je leert er alles over de 175 jaar oude treingeschiedenis. Natuurlijk is de entree tot het museum inbegrepen bij onze jubileumdag!

 

Het Spoorwegmuseum is uiteraard goed bereikbaar met de trein: vanaf Centraal Station Utrecht brengt een pendeltrein je in 20 minuten naar het Spoorwegmuseum. Voor bezoekers die toch liever met de auto komen beschikt het museum over een parkeerplaats met 200 plekken.

 

>> Aanmelden graag via het aanmeldingsformulier op onze website.

 

Wij zouden het heel fijn vinden om veel oude, huidige en nieuwe bekenden te ontmoeten op donderdag 23 januari 2020 in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

 

Met vriendelijke groet,

Bestuur GebruikersVereniging PinkRoccade Local Government

 

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.