Productgroep Zorg

Namens de leden van de productgroep Civision Zorg heet de voorzitter u van harte welkom op deze pagina.


De voorzitter is mevrouw Ina van Tuil van de gemeente Overbetuwe. De heer R. Thiele van de gemeente Velsen is de secretaris van deze productgroep.


De ontwikkelingen op het gebied van de Wet maatschappelijke ondersteuning en de aansluiting die PinkRoccade daarbij bood maakte dat het onderdeel Zorg na verloop van tijd zo´┐Żn substantieel onderdeel werd van het aanbod van PinkRoccade LG dat een aparte productgroep in het leven geroepen werd.

De productgroep Civision Zorg bestaat uit medewerkers van diverse gemeenten in Nederland die affiniteit en/of ervaring hebben met de applicaties die Pink Roccade LG bouwt ten behoeve van de dienstverlening van gemeenten aan hun burgers op het gebied van de WMO.


De productgroep zet zich in om mee te denken over de ontwikkelingen van de applicaties, de producten, de diensten en de functionaliteit ervan van PinkRoccade op het gebied van Zorg en heeft daarmee invloed op bijvoorbeeld de prioritering van marktsignalen ten behoeve van de functionaliteit van Civision Zorg.

Waar nodig is de productgroep 'de luis in de pels' van PinkRoccade, het zijn tenslotte de gebruikers die moeten werken met de producten van PinkRoccade.

Daarnaast heeft de productgroep Zorg zich ten doel gesteld alert te zijn op het gebied van de koppeling van Civision Zorg aan ontwikkelingen zoals digitale dienstverlening, DKD etc.

Daarmee volgt de productgroep zowel de ontwikkelingen van de WMO en het antwoord daarop van PinkRoccade, als ook de samenhang met overige gemeentelijke digitaliseringsontwikkelingen.

De productgroep Zorg nodigt ook u uit om lid te worden!


U kunt zich daartoe aanmelden bij het secretariaat ( info@gvprlg.nl) of Ina van Tuil of Ruud Thiele.